Home columns1

apk

Jenga Full APK (Son Sürüm - Tabletler İçinde Geçerli)

Leslie Scott, Jenga® orijinal yaratıcısı ile istişare halinde tasarlanmış, Android için Jenga her yerde kule bina deneyimini sağlar.
Teknoblog
"Eğlenceli Tamamen mükemmel! Saatler!"
PocketGamer
"Pitch mükemmel fiziği. İyice eğlenceli!" 
GERÇEKÇİ FİZİK
Otantik bir gerçek ahşap Jenga kulesinin davranışını yeniden gerçek zamanlı 3D fizik simülasyonu. Her blok gerçekçi orijinal oyun olarak aynı stratejik derinliğini yeniden, çevreleyen bloklar etkilenir.
DOKUNMATİK KONTROL
Jenga oynadı herkes dokunmatik olması gerekiyor nasıl hassas bilir. Android Cihazınızın dokunmatik ekran, size dünya rekoru yükseklikleri için gitmek gerekir kontrol sağlar (bu arada ... rekor 40 2/3 katmanlar!). Bloklar yumuşak vuruş ve sürükle kontrollerin bir karışımını kullanarak dışarı alay edilebilir. Bu başlamak kolay, ama basınç açıkken yakında bu zor bulacaksınız ve kule wobbling!
SOSYAL GAMEPLAY
Onlar hareket yapıyoruz Açıkçası Jenga iyi parçası arkadaşlarınızı kapalı koyuyor. Dört oyuncu Pass'n'Play modu gerçekten gerçek şey tırnak-ısırma gerilim üretir ... ama her yerde oynayabilirsiniz!
Oynarken - Ve dahası, Android için Jenga Eğer dünyada arkadaş buna karşı mevcut kule yüksekliği karşılaştırmak sağlar! Biraz dostça rekabet iyi motivasyondur ...
ARCADE MODE
Maç hızlı hareket ettirerek ekstra puan ve puan çarpanları için renkler - ama kuleyi devirmeye yok! Oynarken, size çöküş ters, çarpanları ve joker gibi özel artırır geçirebilirsiniz para kazanmak. Tamamen kendi kafasına Jenga dönüm ... hızlı ve çılgınca bulunuyor.
MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER
Android için Jenga güzel. Gelişmiş ahşap shader kule dışarı pop yapmak ve istikrarı ölçmek edelim. Ve her şey, modern oyun konsolları kalitesini rakip, güzel ortamlarda ayarlanır.
AUTHENTICITY
Şimdiye kadar en otantik Jenga deneyimi oluşturmak için Leslie Scott, Jenga mucit, ile istişare halinde tasarlanmış.


APK DOSYASI
Share on Google Plus

About RedkitToledo

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder