Home columns1

apk

imCity BuildIt apk + obb + mod [Hileli] TORRENT







SimCity BuildIT v1.9.9.38138
apk + Obb + mod (Sınırsız Para)

Şehir inşa
Sayısız binaları ve canlı 3D kalitesinde grafikleri ile, bu cep en gerçekçi şehir kurucusudur. Yer binaları stratejik akan vergi ve kent büyüyen, tutmak için. Çimdik, yakınlaştırma ve yönetmek gibi 360 derece döndürün ve hareket halindeyken şehir genişletmek - online ve offline hem.

HAYATA İÇİN ŞEHİR GETİRMEK
Kaynakları oluşturmak ve silüeti kurmak. Sonra arkadaş ve diğer şehirler ile kaynaklarını ticaret. Komple tekne siparişleri ve havaalanına gemi kargo. Tokyo tarzı mahalleler inşa ve Empire State Binası ve Arc de Triomphe gibi seçkin binalar kilidini. Marina, su parkı ve daha fazlası ile sahil boyunca genişletin. Hatta UFO'lar gibi, doğal ve-so-doğal felaketler değil salmak!

SİZİN VATANDAŞLAR mutlu etmek
Trafik, yangınlar ve kirlilik gibi gerçek yaşam sorunları çözmek. Senin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve parklar ve eğitim ile nüfus artırmak için enerji santralleri ve polis departmanları gibi hizmet vermekteyiz. Büyük caddeleri ve tramvaylar ile hareket eden trafik tutun. Komple eğlenceli zorlukları sizin toplumu şekillendirmek için.

Şehrinizi hayata İzle - gece ve gündüz!

Ne var ne yok:
Dağ Holiday - Yılın bizim en büyük güncelleme ile yaşam için şehir getir! Şimdi yapabilirsin:
• Bir Kış Kalesi, Dağ Lift dahil olmak üzere yeni genişleme alanları ve uzmanlık binaları ile hayallerinizdeki Mountain Resort oluşturun ve daha
• Tatil Ağacı ve buz pateni pistine gibi şenlikli sınırlı zamanı binalar, toplayın
• Eşsiz görünüm için konut binaları Level up ve Epic Projeleri ile üretim hızlandırmak.
Tüm oyuncular SimCity BuildIT ücretsiz hediye alacaksınız. Mutlu tatiller!


APK, SDCard / Android / Obb / ve oyunda yer veri klasörünü kopyalayın.
Gereksinimler: Android 2.3 +


magnet:?xt=urn:btih:21188d30a88a2b1acd160adaceea144a12fe9751&dn=SimCity+BuildIt+apk+%2B+obb+%2B+mod&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.coppersurfer.tk%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Fexodus.desync.com%3A6969

Share on Google Plus

About RedkitToledo

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder